8 Лютого 2024
Новини

Бунт поліцейських у Дніпрі: спецпризначенців переведуть у «Лють»

Бунт поліцейських у Дніпрі: спецпризначенців переведуть у «Лють»

Полк особливого призначення в Дніпропетровській області розформують, а усіх спецпризначенців переведуть до штурмової бригади "Лють".

Про це повідомив заступник голови Національної поліції Олександр Фацевич. 

"Оцінка надана щодо ситуації у Дніпрі. Ухвалено рішення щодо розформування полку поліції особливого призначення ГУНП у Дніпропетровській області. Тобто, полку такого не буде існувати. 

Ми, можливо, ухвалимо інші кадрові рішення щодо створення окремих рот для виконання специфічних завдань. Всі співробітники полку без виключення будуть переведені в бригаду "Лють" для виконання завдань", - йдеться в повідомленні.

За словами Фацевича, працівників, які відмовляться від переводу до штурмової бригади, звільнять та вручать їм повістку. Також заступник голови Нацполіції додав, що це унікальна ситуація, коли поліція виконує завдання з оборони держави в складі військ.

Нагадаємо, 4 лютого у мережі з'явилося відео зі зборів поліцейських у Дніпрі. На ньому правоохоронці нібито відмовлялися переводитися до штурмової бригади "Лють". У Нацполіції пообіцяли з'ясувати всі обставини та ухвалити відповідні рішення.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: дніпро, війна з Росією, поліція
В тему