0 0000
Новини

Трамп може заборонити публікацію секретних документів про вбивство Кеннеді

Трамп може заборонити публікацію секретних документів про вбивство Кеннеді

У ЦРУ вважають, що розкриття даних проллє світло на багато методів роботи відомства, які не підлягають розголосу.
Конфіденційні документи, пов'язані з убивством колишнього президента США Джона Кеннеді, можуть не бути опубліковані через заборону нинішнього глави Сполучених Штатів Дональда Трампа.
Всі дані, що стосуються трагічного випадку в Далласі 22 листопада 1963 року, повинні підлягати розголосу, так як закінчився термін 25-річної заборони на розголошення, підписаного Джорджем Бушем - старшим. Однак Трамп може не дозволити розкривати дані про розслідування, оскільки будуть розсекречені способи і методи роботи ЦРУ. Крім того, в паперах значаться імена інформаторів відомства, розголошення яких може становити небезпеку для них і їх сімей.
Відзначається, що всього налічується більше трьох тисяч документів, про які громадськість не мала ні найменшого уявлення, а також близько 30 тисяч файлів, які були опубліковані лише частково.
Нагадаємо, 35-го президента США Джона Кеннеді застрелили під час його візиту до Техасу. Американський лідер отримав смертельну рану, коли перебував в машині разом зі своєю дружиною Жаклін. Вбивцею визнали єдиного підозрюваного Харві Лі Освальда.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему