23 Січня 2024
Новини

З початку цієї зими влучання в газопровід у Харкові стало наймасштабнішим

З початку цієї зими влучання в газопровід у Харкові стало наймасштабнішим
У Харкові в газопровід середнього тиску зранку 23 січня влучили російсько-окупаційні війська.

Впродовж цієї зими аналогічних за масштабом влучань по газорозподільній сфері в місті не було, - повідомили в «Нафтогазі».

Аварійно-диспетчерські бригади одразу розпочали ліквідацію аварії. Роботи на об'єкті триватимуть до повної ліквідації наслідків. Загоряння вже зупинили, розповіли в компанії. Там додали, що доставлення газу до осель харків'ян відновиться одразу ж після усунення всіх наслідків російської атаки та проведення ремонтних робіт.

Нагадаємо, в ніч проти 23 січня російсько-окупаційні війська завдали комбінованого ракетного удару по Україні. Окупанти застосували крилаті, балістичні, авіаційні та зенітні керовані ракети. Загалом українські військові збили 21 (із 41) засіб повітряного нападу росіян.

У Києві внаслідок ракетного удару виникло кілька пожеж. Наразі відомо, що одна людина перебуває у стані клінічної смерті, ще 21 — зазнала поранень. На Київщині рятувальники працюють в Бучанському районі. Пошкоджені два багатоповерхові будинки, приватний будинок, господарчі споруди й автомобілі. Постраждали троє людей. 

У Харкові окупанти влучили у два багатоповерхові будинки. За даними прокурорів, наразі відомо про 46 поранених, а голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив про 51 постраждалого. Внаслідок атаки загинули чотири жінки й один чоловік.

Також відомо про атаку на Павлоград (одна людина загинула, ще одна — травмована) та місто Шостка Сумської області.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: харків, війна з Росією
В тему