22 Січня 2024
Новини

Обстріл ринку в Донецьку: ЗСУ заявили про непричетність

Обстріл ринку в Донецьку: ЗСУ заявили про непричетність

Внаслідок обстрілу ринку в Донецьку 21 січня загинули й постраждали цивільні.

Про це інформують Новини Донбасу, ватажок донецьких окупантів Денис Пушилін, пропагандистське агентство РИА Новости, Об'єднаний пресцентр Сил оборони таврійського напрямку.

ОСУВ "Таврія" заявляє, що в цьому випадку не застосовувало засобів ураження.

У неділю зранку видання "Новини Донбасу" з посиланням на очевидців повідомило, що в окупованому Донецьку в мікрорайоні Текстильщик під обстріл потрапив ринок, є "велика кількість загиблих і поранених".

Ватажок донецьких окупантів денис пушилін заявив про 27 загиблих і 25 поранених внаслідок цього обстрілу.

Перший заступник постпреда рф при ООН Полянський заявив, що удар по Донецьку стане однією з центральних тем запитаного росією на 22 січня засідання Радбезу ООН щодо України, пише РИА Новости.

МЗС рф звинуватило Україну в "терористичному акті" й заявило, що це нібито доводить необхідність досягнення агресором всіх цілей так званої "спецоперації" проти нашої держави, бо "з території України не повинні виходити загрози безпеці та вчинятися акти тероризму".

Разом з тим, у неділю ввечері Об'єднаний пресцентр Сил оборони таврійського напрямку заявив про непричетність до даного випадку.

"росіяни розповсюджують інформацію про удар по ринку в Донецьку. Відповідально заявляємо, що сили, які знаходяться в підпорядкуванні ОСУВ "Таврія", в цьому випадку бойової роботи засобами ураження не вели. Донецьк — це Україна! росії доведеться відповідати за відібрані життя українців", - інформують Сили оборони таврійського напрямку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: донецьк, збройні сили україни
В тему