18 Січня 2024
Новини

На Хмельниччині за ніч знищили 3 дрони рф

На Хмельниччині за ніч знищили 3 дрони рф

У Хмельницькій області в ніч на 18 січня захисники збили три ударні дрони типу "Shahed", а в Павлоградському районі Дніпропетровської області уламки одного з 4 збитих дронів упали на сільгосппідприємство. 

Про це інформують перший заступник очільника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін, керівники Дніпропетровської обладміністрації Сергій Лисак і Кіровоградської ОВА Андрій Райкович.

"Сьогодні вночі, під час повітряної тривоги, в області сили ППО ЗСУ знешкодили 3 БпЛА типу "Shahed". Населення не постраждало, на об'єктах інфраструктури руйнувань немає", - сказав Тюрін.

У Павлоградському районі Дніпропетровської області пізно ввечері 17 січня бійці повітряного командування "Схід" збили 4 "Шахеди". Однак уламки збитого БпЛА впали на територію фермерського господарства, повідомив голова ОВА Сергій Лисак.

У Кіровоградській області також "відпрацювала ППО", повідомив керівник обладміністрації Андрій Райкович.

Нагадаємо, минулої ночі під час повітряної тривоги жителі Хмельницької області чули вибухи.

У ніч на 18 січня російські війська атакували Україну 33-ма ударними БпЛА типу "Shahed-136/131", протиповітряна оборона знищила 22 ворожі цілі.

На Миколаївщині підрозділам протиповітряної оборони вдалося збити 8 БпЛА типу "Shahed-131/136", на Херсонщині – 1. В обох цих областях сталися руйнування. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: хмельницький, дніпро, війна з Росією
В тему