17 Січня 2024
Новини

росіяни обстріляли Куп'янськ

росіяни обстріляли Куп'янськ
Куп'янськ та село Малий Бурлук Куп'янського району Харківської області 17 січня обстріляли росіяни. 

Внаслідок однієї з атак поранення зазнали діти, також виявили загиблу людину. Про це повідомило Міністерство внутрішніх справ.

Керована авіаційна бомба влучила в будівлю сільської ради у Малому Бурлуці. Поранення зазнали двоє дітей: 10-річному хлопчику ампутували ногу, а 13-річна дівчинка перебуває у лікарні з уламковим пораненнями тулуба. 

Під час огляду місця влучання поліціянти виявили тіло жінки. Її особу встановили не одразу. Наразі відомо, що загиблій був 61 рік, зазначив керівник ОВА Олег Синєгубов. 

Також у селі пошкоджені Будинок культури та житлові будинки. Огляд місць влучання триває.

Водночас через атаку на Куп'янськ пошкоджені приватні домоволодіння, в одному з будинків виникла пожежа. На місці працюють профільні служби. 

Нагадаємо, 16 січня після 21:42 російські війська завдали двох ударів по Харкову ракетами С-300 з боку російського Бєлгорода. Унаслідок атаки помер чоловік, а в медичних закладах перебувають 13 постраждалих.

У Холодногірському районі міста пошкоджені фасади приблизно 20 багатоквартирних житлових будинків, приміщення приватної медичної установи, знищені 14 автівок.

Також, за даними ОВА, протягом минулої доби обстрілів, зокрема з артилерії та мінометів, зазнали понад 22 населених пунктів Харківщини, серед них: Уди Богодухівського району; Вовчанськ, Охрімівка, Землянки Чугуївського району; Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове Куп'янського району та інші. Є пошкоджені будинки. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: харків, війна з Росією
В тему

Останні матеріали