7 Січня 2024
Новини

Що Зеленський каде про ситуацію на фронті

Що Зеленський каде про ситуацію на фронті
Україна потребує посилення протиповітряної оборони як на фронті, так і для посилення захисту людей у тилових містах і громадах.

Про це Володимир Зеленський сказав під час онлайн-спілкування з учасниками щорічної національної конференції Швеції «Суспільство та оборона», цитує Офіс президента.

Як зазначив Зеленський, нині на фронті ситуація є достатньо стабільною, хоча росія продовжує накопичувати свої війська та втрачає дуже багато солдатів у «м’ясних штурмах».

Водночас президент України зауважив, що на фронті українські війська мають потребу в системах протиповітряної оборони, щоб позбавити ворога можливості контролювати небо та завдавати ударів з повітря по українських позиціях. 

«Цього не вистачає як на полі бою, так і для захисту українських міст усередині країни. Впродовж кількох днів було 500 ударів. Так, ми більшість із них змогли відбити завдяки допомозі партнерів — понад 70%. Але цього недостатньо», — вважає він.

Зеленський додав, що якщо росія втратить контроль неба, вона втратить будь-яку свою міць на полі бою. Іншої моці в них немає, зазначив він.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: володимир зеленський, війна з Росією
В тему

Останні матеріали