5 Січня 2024
Новини

На Херсонщині росіяни атакували модульне містечко

На Херсонщині росіяни атакували модульне містечко
По селу Високому Тягинської громади Херсонської області в ніч проти 5 січня російсько-окупаційні війська здійснили повітряну атаку ударними безпілотниками.

Про це повідомив очільник обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

російська армія вдарила по цьому населеному пункту трьома безпілотниками типу Shahed. Удари прийшлися по адміністративній будівлі та модульному містечку.

До лікарні доставили 50-річного чоловіка — у нього діагностували поранення черевної порожнини та печінки. Ще один житель 43 років зазнав поранень спини та плеча. Потерпілому надали медичну допомогу на місці.

П'ятеро людей, серед них 14-річний підліток, зазнали контузії та гострої реакції на стрес. Їх урятувало укриття, до якого вони встигли дістатися до моменту ворожого обстрілу.

До слова, за інформацією Командування Об'єднаних сил ЗСУ, вночі та зранку у Північній операційній зоні ворог застосував 6 ударних безпілотників. Усі з них вдалося збити, зокрема 4 — силами мобільних вогневих груп ППО Сил оборони.

Керівниця Об’єднаного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в етері телемаратону зазначила, що на півдні цієї ночі тривала бойова робота. рф запускала «шахеди» двома хвилями.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: херсон, війна з Росією
В тему

Останні матеріали