2 Січня 2024
Новини

Як Зеленський відреагував на ранковий удар по Україні

Як Зеленський відреагував на ранковий удар по Україні

Україна зробить усе, щоб зміцнити повітряний щит та притягнути агресора до відповідальності.

Так Володимир Зеленський відреагував на ракетну атаку росії 2 січня.

«Понад 500 рятувальників ДСНС України, комунальні служби, енергетики, поліцейські. Київ та область, Харків. На цей час відомо про 92 поранених. Усім надається допомога. На жаль, четверо людей загинули. Мої співчуття рідним і близьким», – йдеться у повідомленні.

Президент відзначив, що сили ППО уже третю добу роблять неймовірну роботу. Від 31 грудня російські війська застосували вже близько 170 «шахедів» і десятки ракет різних типів.

«Уже третю добу наші воїни ППО роблять неймовірну роботу. Абсолютна більшість із них була спрямована по цивільних об'єктах. Я дякую всім партнерам, які допомагають у зміцненні нашого повітряного щита. І очевидно, що це допомагає рятувати сотні життів щодня і щоночі, які були б забрані російським терором, якби не Patriot та інші захисні системи», – додав Зеленський.

Він наголосив, що цьогоріч Україна продовжить роботу з усіма у світі, хто цінує життя, щоб додатково зміцнити наш повітряний щит і притягти росію до відповідальності за скоєне.

Нагадаємо, зранку 2 січня ворог масовано обстріляв ракетами столицю. Зафіксовано влучання, у місті проблеми зі світлом та водою. Цього ж ранку окупанти атакували Харків, загинула жінка, 41 людина поранена. Наразі дані ще уточнюють.

Сили та засоби протиповітряної оборони 2 січня збили всі ворожі БПЛА типу «Shahed», понад 60 ракет Х-101/Х555Х-55 і 10 «кинджалів».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: володимир зеленський, війна з Росією
В тему