21 Грудня 2023
Новини

У Польщі в ДТП потрапив автобус з українцями

У Польщі в ДТП потрапив автобус з українцями
На польсько-українському кордоні мікроавтобус з українцями потрапив у ДТП. 

Загинув чоловік, ще вісім людей травмувалися. Про це hromadske повідомив речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко.

За даними міністерства, у мікроавтобусі було 9 пасажирів-громадян України. Авто зіштовхнулося із вантажівкою, яка стояла в черзі на проходження прикордонного контролю.

Речниця поліції міста Томашів-Любельський розповіла «Укрінформу», ДТП сталося o 06:27 (за київським часом) в районі населеного пункту Белжец Люблінського воєводства, приблизно за 30 км від кордону з Україною.

Мікроавтобус з українською реєстрацією їхав у напрямку кордону. Але вчасно не загальмував і зіткнувся з вантажівкою, яка стояла на узбіччі у черзі до пункту пропуску «Гребенне — Рава-Руська».

Наразі дорога у районі аварії заблокована. Поліція визначила в цьому районі об’їзні шляхи для легковиків через села Шаленик і Затилля-Осада. Натомість для вантажівок, які прямують до пункту пропуску« Гребенне — Рава-Руська», об’їзд визначили з боку Підкарпатського воєводства через населений пункт Сєдліска.

За даними МЗС, постраждалі отримали травми різного ступеня тяжкості, їм надається медична допомога.

Українські консули взаємодіють із польськими правоохоронцями для з'ясування всіх обставин аварії, також працюють над репатріацією тіла загиблого. Решту пасажирів планують доправити до України іншим транспортом.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: польща, українці у польщі, дтп
В тему