0 0000
Новини

ЦРУ «звільнило» собаку-шукача за втрату інтересу до роботи

ЦРУ «звільнило» собаку-шукача за втрату інтересу до роботи

Службову собаку Лулу, яка втратила інтерес до своєї діяльності, «звільнили» з Центрального розвідувального управління США.

«Для наших тренерів розшукової служби важливо, щоб собаки любили роботу, яку вони виконують. Іноді цуценята дають зрозуміти, що служба з пошуку вибухових пристроїв – не для них. Так сталося з одним із вихованців осіннього «класу для цуценят» 2017 року», – повідомляє ЦРУ на своєму сайті.

Як говориться в повідомленні, через кілька тижнів після початку тренувань Лулу втратила інтерес до пошуків вибухових пристроїв, її не могли мотивувати їжею або грою.

Таке іноді трапляється з цуценятами, але зазвичай цей стан триває один-два дні. «Але для деяких собак, таких як Лулу, стає ясно, що проблема не тимчасова. Просто це не та робота, для якої вони призначені», – пояснює ЦРУ.

Зазвичай в таких випадках наставник собаки забирає її до себе додому. Так сталося і з Лулу. «Ми будемо сумувати за Лулу, але це було правильно для неї. Ми бажаємо їй всього найкращого в її новому житті», – йдеться в повідомленні.

 

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали