11 Грудня 2023
Новини

Ліквідація Киви: кадри з місця події

Ліквідація Киви: кадри з місця події

Ексклюзивними фото та відео з місця ліквідації зрадника Іллі Киви поділилися джерела в Службі безпеки України.

Про це повідомив співрозмовник УП в спецслужбі.

Тіло злочинця Киви лежить на снігу, а біля нього – видніються плями крові. Окремо на ексклюзивному відео видно спостережний пункт, де на зрадника очікувало заслужене покарання. До речі, саме недалеко від цього місця Кива часто знімав свої численні антиукраїнські відео, зазачає джерело.

Як зазначає джерело, Кива був однією з пріоритетних цілей, його "вели" давно, вивчали до деталей маршрути пересування, розпорядок дня та звички. Попри серйозну охорону, СБУ ліквідувала його під москвою.

"Це сигнал усім зрадникам та військовим злочинцям, якій перейшли на сторону ворога. Пам'ятайте - росія вас не захистить. Як зазначав раніше голова СБУ Василь Малюк, смерть - це єдина перспектива, яка чекає ворогів України", - зазначило джерело.

Нагадаємо, російські ЗМІ повідомили, що тіло колишнього депутата Верховної Ради Іллі Киви знайшли в московській області.

Співрозмовники в силових структурах підтвердили, що за ліквідацією екснардепа стоїть Служба безпеки України.

Варто зауважити, що після початку великомасштабної війни Кива втік до росії. Там він спілкується з російськими пропагандистами, звідти заявляв, що "українському народу потрібне звільнення", а "українці, білоруси, росіяни – це один народ".

Верховна Рада позбавила Киву мандату народного депутата у березні 2022 року. Тоді ж Киві оголосили підозру у посяганні на територіальну цілісність і державній зраді. У листопаді 2023 року Киву засудили до 14 років ув'язнення з конфіскацією майна за кількома статтями Кримінального кодексу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: ілля кива, сбу
В тему