8 Грудня 2023
Новини

На Закарпатті ТЦК продовжить вручати повістки у спортзалах

На Закарпатті ТЦК продовжить вручати повістки у спортзалах

Вручення повісток чоловікам у спортзалах прокоментував Закарпатський ОТЦК та СП.

Про це інформують у Закарпатському ОТЦК та СП.

"У зв’язку з певним суспільним ажіотажем навколо вручення повісток особам призовного віку у спортивних, відпочинкових та інших закладах краю інформуємо про наступне.

…Працівники Закарпатського ОТЦК та СП у законний спосіб продовжують в рамках мобілізаційних заходів вручати повістки. На нашу думку, ті чоловіки призовного віку, які свідомо уникаючи військової служби, займаються у спортивних залах або розважаються у відпочинкових комплексах, не є привілейованими порівняно з військовослужбовцями ЗСУ, які у непростих умовах тримають оборону і б’ють ворога.

…Просимо також зрозуміти, що у ЗСУ, у першу чергу – люди, у тому числі ваші знайомі, ваші друзі, батьки, чоловіки, сини й доньки, які чекають на заміну або поповнення", - йдеться в повідомленні.

Як нагадали у ТЦК, вручення повістки не означає, що призовника відразу забирають на війну. Спочатку уточнюються дані, призовник проходить медичний огляд і вже тільки після цього, якщо людина придатна до служби, видається мобілізаційне розпорядження. Відтак призовник їде вчитися. 

Нагадаємо, напередодні анонімні Telegram-канали публікували відео вручення повісток у спортзалах в Закарпатській області. Крім того, в соцмережах повідомляли про вручення повісток у спортзалах Дніпра, Києва та інших міст.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, закарпаття, військкомат
В тему

Останні матеріали