7 Грудня 2023
Новини

На Київщині школярки жорстоко побили однокласницю

На Київщині школярки жорстоко побили однокласницю

У селищі Рокитне на Київщині після сварки школярки побили однокласницю.

Правоохоронці розпочали розслідування після того, як у соцмережах опублікували відео, на якому видно, як кілька підлітків б'ють однокласницю. Про це повідомляє поліція області.

Між неповнолітніми відбулася сварка, яка переросла у бійку. У результаті 12-річній дівчинці завдали тілесних ушкоджень. Подію кваліфікували як хуліганство. Під час моніторингу мережі інтернет правоохоронці виявили відео, на якому підлітки б?ють неповнолітню. На інцидент одразу відреагувала ювенальна превенція та оперативно встановила кривдниць.

12-річна дівчинка, яка стала жертвою нападу, отримала тілесні ушкодження. Її доставили до лікарні, де надають медичну допомогу. Медики оцінять ступінь тяжкості отриманих травм.

Ювенальна превенція встановила кривдниць та разом з батьками запросила їх до відділу поліції. Слідчі Білоцерківського управління поліції Київщини розслідують кримінальне провадження за фактом хуліганства за ч. 1 ст. 296 ККУ.

Хуліганство карається штрафом від п’ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: київ, діти, школярі, поліція
В тему