6 Грудня 2023
Новини

«До тих, хто поводився добре прийде святий Миколай, до тих, хто поводився нікчемо ? ЗСУ», - Зеленський

«До тих, хто поводився добре прийде святий Миколай, до тих, хто поводився нікчемо ? ЗСУ», - Зеленський

Володимир Зеленський закликав українців прийти до стіни пам’яті героїв, щоб віддати шану, подумати про минуле і майбутнє.

Про це йдеться у відеозверненні президента, - пише УП.

Президент привітав Збройні сили України зі святом і запевнив, що попереду звільнення тимчасово окупованих територій і перемога над агресором.

"6 грудня, 7 ранку, день Збройних сил. День незламних чоловіків і жінок, день героїв, день всіх, хто продовжує боронити державу і хто віддав своє власне життя, щоб не віддати Україну. Саме зараз я йду до стіни їхньої пром’яті. Тим, хто поки тут не був, варто прийти, побачити обличчя наших героїв, заглянути їм в очі і просто помовчати. Згадати цей ранок і ранок 651 день тому − як було гучно і чимало кому було страшно тоді, але страх програв − і тепер про нас почули всі, як було важко тоді і як не соромно тепер. Згадати, що могли втратити і що зберегли, знаючи, завдяки кому саме і заради чого саме", - сказав президент.

Зеленський підкреслив, що йде столицею України, бачить українські прапори і це навіює багато думок.

"От на Грушевського уже майже два роки укріплення і їжаки, але це наші їжаки − не чужі шакали. Попереду визволення окупованих територій, бо як інакше. Це наші землі, наші люди. Позаду 9 років і 651 день війни, а попереду перемога. Як би не було складно, дійдемо до наших кордонів, до наших людей, до нашого миру, завдяки нашим людям, народу і ЗСУ. Я вітаю всіх вас з професійним святом. Сьогодні одне слово − "Молодці!", одна емоція − вдячність, одне бажання − перемога.

Пам’ятаймо, до тих, хто поводився добре прийде святий Миколай-Чудотворець, до тих, хто поводився нікчемо − ЗСУ, творці справедливості", - підкреслив Зеленський.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: володимир зеленський
В тему