0 0000
Новини

Мільйон гривень виділять санаторію «Лісова пісня»

Мільйон гривень виділять санаторію «Лісова пісня»

Кошти будуть спрямовані на ремонт опалювальної системи. Про це під час засідання майнової комісії напередодні чергової сесії обласної ради повідомила в. о. директора санаторію Руслана Дибель.

Раніше майнова комісія вже слухала питання про фінансові потреби найстарішого санаторію області. Йшлося про мільйонні інвестиції, яких потребує «Лісова пісня», повідомляє прес-служба Волинської обласної ради.

Крім ремонту опалювальної системи, у перспективі планують зробити капітальний ремонт житлового фонду, а саме корпусу № 2. Реконструкція відбуватиметься й у відділі маркетингу та лікувальному корпусі № 4. 

Працюватимуть також над ремонтом інших корпусів та запровадженням альтернативного опалення. Йдеться про сонячні батареї та встановлення міні-котелень. Планують також урізноманітнити харчування, зарибити озеро Пісочне.

Серед далекоглядніших планів  розвитку санаторію: завершити біохімічне та клінічне дослідження мінеральної води та побудувати бювет для її прийому. Наразі вивчаються можливості для розливу і пакування води з комерційною метою.

Як було зазначено під час комісії, нагальним для санаторію є добудова басейну. Ціна питання – понад 13 млн грн.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему