29 Листопада 2023
Новини

На Рівненщині звільнили всіх керівників лісгоспів

На Рівненщині звільнили всіх керівників лісгоспів

Всіх директорів рівненських філій звільнили через "хронічні проблеми".

Про це повідомляє пресслужба держпідприємства "Ліси України".

"Як і обіцяв минулого тижня, у лісовій галузі почались кадрові чистки. Сьогодні прийняли рішення про звільнення всіх директорів рівненських філій.

Проблеми у регіоні хронічні, а зв’язки надато глибокі, тому маємо повністю оновити кадровий склад місцевого керівництва. Покладаємо велику надію, що правоохоронці та судді завершать розпочату нами роботу, справи завершаться реальними вироками", - заявив гендиректор ДП Юрій Болоховець.

За його словами, нових керівників лісових господарств визначать на відкритому кадровому конкурсі - оголошення невдовзі з’явиться на сайті ДП "Ліси України".

Нагадаємо, 24 листопада гендиректор держпідприємства "Ліси України" Юрій Болоховець анонсував масові звільнення - він заявив, що протягом року служба безпеки підприємства фіксувала порушення, а також збирала інформацію і проводила службові розслідування.

Наступного дня співробітники ДБР виявили у депутата Рівненської обласної ради Віталія Суховича, який є також заступником голови Поліського лісового офісу ДСГП "Ліси України", незадекларовані статки на мільйони доларів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: рівне, ліс, звільнення
В тему

Останні матеріали