28 Листопада 2023
Новини

Що відомо про замах на дружину Буданова

Що відомо про замах на дружину Буданова

Отруєння Маріанни Буданової підтверджують у Головному управлінні розвідки Міноборони.

Зазначили, що інформація оприлюднена раніше в ЗМІ щодо дружини керівника ГУР є правдивою. Про це в коментарі РБК-Україна розповів представник Головного управління розвідки МО Андрій Юсов.

За його словами, Маріанна Буданова справді була отруєна важкими металами і зараз проходить курс лікування, який вже завершується.

Крім того, Юсов підтвердив факт отруєння й кількох співробітників ГУР.

Разом з тим, за інформацією від джерел у правоохоронних органах, заява до поліції щодо отруєння дружини Буданова не надходила.

"Але інформацію, яка з'явилася у ЗМІ, прийнято до відома", - сказав виданню співрозмовник.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна з посиланням на джерело у спецслужбах повідомило, що дружину начальника ГУР Міноборони України Кирила Буданова отруїли важкими металами. Маріанна Буданова перебуває у лікарні та вже завершує свій курс лікування.

Втім, як розповів виданню співрозмовник, наразі не відомо, чи це було разове отруєння, чи Маріанну труїли якийсь час порційно.

Зокрема, видання УП з посиланням на джерела зазначало, що Буданову скоріш за все "отруїли через їжу". Наразі триває розслідування щодо мовірної спроби вбивства дружини керівника ГУР.

Також джерела в спецслужбах розповіли про стан Буданова після інформації про отруєння його дружини. Відомо, що з його здоров?ям усе в порядку й отруєння у нього не встановлено.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: отруєння, війна з Росією
В тему

Останні матеріали