28 Листопада 2023
Новини

На Закарпатті під час виборів барона вбили людину

На Закарпатті під час виборів барона вбили людину

На Закарпатті в селі Підвиноградів сталася масова бійка, під час якої 34-річний чоловік вбив 40-річного.

За даними місцевого ЗМІ, бійка сталася у зв'язку з виборами нового "барона" в "циганському таборі". Про це інформують "Закарпаття онлайн" і поліція Закарпатської області.

Близько 15:00 27 листопада до поліції надійшло повідомлення про бійку на одній із вулиць у селі Підвиноградів. Прибувши на виклик, правоохоронці припинили порушення громадського порядку та не допустили розвитку конфлікту. Вони встановили, що внаслідок події смертельно травмували одного з учасників.

Поліцейські провели першочергові слідчі й розшукові дії – і затримали зловмисника, причетного до завдання тілесних ушкоджень 40-річному загиблому: підозрюваним є 34-річний місцевий житель.

Попередньо відомо, що фігурант наніс чоловікові один удар металевим предметом по голові, що в подальшому призвело до його смерті.

За даними "Закарпаття онлайн", масова бійка з убивством у селі Підвиноградів сталася у зв'язку з виборами нового "барона" в місцевому циганському таборі.  Видання також опублікувало відео бійки, але з нього перебіг подій встановити складно.

Поліція повідомила, що підозрюваного затримали в порядку статті 208 КПК України й помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі кваліфікували його дії за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження.

Правоохоронці встановили й інших учасників бійки. З ними також провели слідчі дії. У справі можлива додаткова правова кваліфікація.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: закарпаття, вбивство
В тему