27 Листопада 2023
Новини

В Одесі трьох людей замерзли на смерть

В Одесі трьох людей замерзли на смерть
В Одесі знайшли тіла 3-х людей, що замерзли на смерть через негоду.

Про це повідомила поліція Одещини у коментарі hromadske.

Видання «Думська» зазначає, що померли, ймовірно, бездомні, але поліція цю інформацію не підтвердила. Водночас «Думська» з посиланням на джерела у правоохоронних органах пише, що тіла знайшли напередодні. Слідів насильницької смерті на них не виявили.

«У Щепному провулку виявили тіло чоловіка з переохолодженням, на автобусній зупинці на Академіка Лазарєва — тіло жінки й на Привокзальній площі — чоловіка», — пише «Думська».

«РБК-Україна» з посиланням на поліцію зазначає, що тіла наразі направили на судово-медичну експертизу, яка має остаточно визначити причину смертей.

«Попередньо, причиною смерті може бути й переохолодження через те, що всі три тіла зовні не мають ознак насильницької смерті», — зазначили у пресслужбі поліції.

Нагадаємо, від несприятливих погодних умов 26 листопада особливо постраждали південні регіони. В Одеській області ввели обмеження для руху на деяких трасах.

Глава ОВА Олег Кіпер казав, що рух для великовагових транспортних засобів перекрили на трасі М-28 Одеса — Южне з 8:30 26 листопада орієнтовно на 12 годин. Згодом на Одещині заборонили рух іще однією трасою — М-05 Київ — Одеса.

Поліціянти кажуть, що убезпечують рух та допомагають людям, які потрапили в замети й ДТП в області. Станом на ранок 27 листопада знеструмлено 386 населених пунктів у 10 областях через негоду.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: одеса, зима, погода
В тему