24 Листопада 2023
Новини

У Бєлгороді ліквідували колаборанта, який втік до рф

У Бєлгороді ліквідували колаборанта, який втік до рф
У Бєлгороді Служба безпеки України ліквідувала колаборанта Олександра Слісаренка, який раніше працював в українських правоохоронних органах, а влітку 2022 року обійняв «посаду» на окупованій частині Харківщини.

Про це повідомило джерело hromadske у правоохоронних органах.

«16 листопада в Бєлгороді трапилася "бавовна" з автомобілем, у якому їхав Слісаренко. Від отриманих унаслідок вибуху травм він відправився на концерт Кобзона», — розповів наш співрозмовник.

Джерело зазначило, що до ліквідації Слісаренка причетна Служба безпеки України. 

Колись працював в органах внутрішніх справ України. У 2014 році був активним учасником антимайдану в Харківській області, а у 2021–2022 роках воював на боці росіян на тимчасово окупованій частині Луганщини.

З літа 2022 року обійняв «посаду заступника керівника» з внутрішньої політики у створеній окупантами на захопленій на той час частині Харківщини. Джерело у правоохоронних органах наголосило, що Слісаренко причетний до звірств росіян на окупованій території.

«СБУ оголосила Слісаренку підозру у державній зраді, однак він не з’явився на суд. Тому суд сам прийшов до нього. Про підрив Слісаренка російська влада мовчить і сьогодні», — додав наш співрозмовник. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, сбу
В тему