21 Листопада 2023
Новини

Чи має право Україна ліквідувати путіна: що каже Зеленський

Чи має право Україна ліквідувати путіна: що каже Зеленський

Намірів усунути українського президента будь-яким способом не полишає росія, тому й Україна має право ліквідувати диктатора володимира путіна, бо йдеться про захист країни.

Про це в інтерв’ю The Sun заявив Володимир Зеленський. 

"Це війна − і Україна має всі права захищати свою землю", - відповів Зеленський на питання, чи скористається Україна шансом вбити путіна, якщо випаде така можливість.

Водночас він відмовився відповідати на питання про замахи на проросійських колаборантів і так звану "владу" на тимчасово окупованих територіях, зазначивши, що "не може обговорювати жодних спецоперацій української розвідки чи секретної служби, чи якихось спецпідрозділів".

"Є деякі моменти, які ми не обговорюємо. Не тільки всередині росії. Є речі, які ми не обговорюємо на наших тимчасово окупованих територіях", - сказав Зеленський.

Говорячи про організовані росією замахи на нього, президент сказав, що таких з початку повномасштабного вторгнення було щонайменше 5-6.

"(Після цього всього я почуваюсь − ред.) нормально. (Запам’ятався − ред.) перший раз. Це було найбільш цікаво, коли це було вперше. А далі це як ковід − спершу люди не знають, що з цим робити, і це виглядає  дуже страшно, а потім просто розвідка каже тобі деталі, що була ще одна група, яка прибула в Україну і намагалась це зробити. (скільки загалом замахів було − ред.) я не знаю. Справді не знаю, скільки було. Я думаю, не менше 5-6", − підсумував Зеленський.     

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: володимир путін, володимир путін
В тему

Останні матеріали