15 Листопада 2023
Новини

У Луцьку Пустовіту знову хотіли дати квартиру

У Луцьку Пустовіту знову хотіли дати квартиру

У Луцьку Григорія Пустовіта знову хотіли переселити з гуртожитку в нову двокімнатну квартиру на вулиці Арцеулова.

Відповідний проєкт рішення міський голова Ігор Поліщук запропонував озвучити очільнику відділу житлового фонду департаменту ЖКГ Геннадію Козюті, - пише "Конкурент".

«14 додаткове, Генадій Олександрович, озвучте, будь ласка», – сказав очільник міськради.

Пан Геннадій розповів, що від заступника голови Волиньради просять переселити у двокімнатну квартиру. 

«Комісія з контролю забезпечення військовослужбовців житлом прийняла рішення про надання двокімнатної квартири на вулиці Арцеулова, у складі трьох осіб – Григорій Олександрович, дружина та син. Це питання раніше розглядали, але не вистачило голосів. Квартирно-експлуатаційний відділ міста Володимир направив лист з проханням розглянути це питання, бо він з родиною мають звільнити гуртожиток і туди мають заселитися військовослужбовці», – повідомив Козюта.

Відповідне рішення поставили на голосування, проте члени виконкому його не підтримали, лише троє проголосувало «за».

Нагадаємо, заступнику голови Волинської обласної ради Григорію Пустовіту та його родині хотіли виділити квартиру у Луцьку, яка мала б піти військовослужбовцям Збройних Сил України та членам їх сімей.

Проте серед військових якимось чином опинився й заступник очільника Волиньради пан Пустовіт. Йому, дружині та синові мали виділити двокімнатну квартиру на вулиці Арцеулова. Загальна площа приміщення – 64,7 м2, а житлова – 31,4 м2.

До слова, зараз заступник очільника обласної ради зареєстрований в гуртожитку на вулиці Привокзальній. Крім того, у 2016 році Григорій Пустовіт купив квартиру у багатоповерхівці на вулиці Арцеулова у Луцьку за 1,3 мільйона гривень. Тоді він пояснював журналістам, що купив житло для дочки, а сам там «часом живе».

Проте через суспільний резонанс квартиру заступник голови Волинської облради не отримав.

Довідково: Григорій Пустовіт – з 2020 року є депутатом Волинської обласної ради 8-го скликання та займав крісло заступника очільника голови Волиньради.
До цього він був депутатом Луцької міської ради 6-го та 7-го скликань. З липня 2017 року по листопад 2020 рік обіймав посаду секретаря Луцькради.
З 1981 року по 2004 рік проходив службу в Збройних силах на посадах командира взводу, командира роти, помічника командира військової частини по службі військ, заступника командира авіаційної бази з виховної роботи, з 2004 року – офіцер запасу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, григорій пустовіт, квартира, луцька міська рада
В тему