14 Листопада 2023
Новини

У Херсоні в укриття не пустили двох людей

У Херсоні в укриття не пустили двох людей
Під час чергового російського обстрілу Херсона 13 листопада до укриття, що розташоване на території енергетичного підприємства, не пустили двох відвідувачів: жінку та чоловіка похилого віку.

Про це повідомили в обласному управлінні прокуратури.

За даними слідства, містяни прийшли до установи для відновлення особового рахунку споживача. У цей час розпочався масований обстріл, і людей не допустили у сховище, яким користуються співробітники підприємства. Також їм не повідомили адресу найближчого укриття.

Правоохоронці відрили справу за ч. 1 ст. 367 (службова недбалість) Кримінального кодексу. Досудове розслідування триває. Правоохоронці проводять слідчі дії, аби встановити обставини ситуації.

Санкція статті передбачає штраф у 2000-4000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправні роботи на строк до двох років або ж обмеження волі на строк до 3 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Нагадаємо, в ніч проти 1 червня війська рф укотре обстрілювали Київ. Тоді під час повітряної тривоги вночі люди в Деснянському районі пішли до укриття, яке розташовується в місцевій поліклініці, та воно виявилося замкненим. Люди мусили стояти біля входу. Приблизно через 10 хвилин після оголошення повітряної тривоги уламки впали на дитячу поліклініку. На місці загинули троє людей, зокрема дитина.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: херсон, війна з Росією
В тему