13 Листопада 2023
Новини

Обстріл авто під Херсоном: загинув дідусь, поранені немовля та матір

Обстріл авто під Херсоном: загинув дідусь, поранені немовля та матір

На околицях Херсона росіяни завдали удару з артилерії по машині, внаслідок чого загинув пенсіонер, дістали поранення двомісячна дівчинка та її мати.

Про це інформують пресслужба Херсонської обласної прокуратури, очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін та очільник Міністерства внутрішніх справ Ігор Клименко

13 листопада близько 11:40 російські військові обстріляли дорогу при в’їзді у селище у Херсонському районі. У зоні ураження снаряду опинився легковий автомобіль, в якому перебували чоловік, жінка та двомісячне немовля.

Несумісні із життям травми отримав 64-річний водій. 36-річна жінка отримала травматичну ампутацію ніг, медики борються за її життя. З мінно-вибуховою травмою до лікарні госпіталізовано дитину.

Очільник ОВА Олександр Прокудін уточнив, що в авто перебувала родина, яка поверталася з медогляду. Росіяни завдали удару по машині з артилерії, за мить авто охопило полум'я. За його словами, двомісячна дівчинка отримала поранення середнього ступеня тяжкості. За життя матері та дитини зараз борються лікарі. Загиблий чоловік – 64-річний дідусь дитини. 

Очільник МВС Ігор Клименко повідомив, що у лікарню дитину відвезли поліцейські, а також оприлюднив відповідне відео.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: херсон, війна з Росією
В тему