13 Листопада 2023
Новини

У Мелітополі підірвали штаб окупантів

У Мелітополі підірвали штаб окупантів

У Мелітополі 11 листопада пролунав потужний вибух у штабі окупантів, який росіяни обладнали у приміщенні «Нової пошти», розташованому на вулиці Дмитра Донцова.

Про це повідомляє "Українська правда", посилаючись на ГУР.

За словами розвідки, потужний вибух 11 листопада у тимчасово окупованому Мелітополі – це "акція помсти, яку реалізували представники місцевого руху опору".

росіяни зробили собі штаб у приміщенні "Нової пошти", розташованому на вулиці Дмитра Донцова. Атаку на штаб здійснили під час засідання окупантів - офіцерів ФСБ та росгвардії.

ГУР розповіло, що внаслідок вибуху в штабі окупантів ліквідовано щонайменше трьох офіцерів росгвардії. Інформація про інші втрати ворога уточнюється.

Розвідка також пояснює, що за годину до зібрання росіяни перекрили автомобільний рух на прилеглому відрізку дороги - від підприємства "Мелітопольський автогідроагрегат" (АГАТ) до колишнього Мелітопольського заводу холодильного машинобудування "Рефма". Обидва об’єкти промисловості московські загарбники перетворили на військову базу.

"Після удару в Мелітополі розпочався переполох - на місце події з увімкненими сиренами примчали багато поліцаїв.Через певний час вони потягли через окуповане місто до свого відділку спалений біля штабу автомобіль", - йдеться у повідомленні ГУР.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: запоріжжя, війна з Росією
В тему