9 Листопада 2023
Новини

У Скадовську ліквідували високопоставлених офіцерів рф

У Скадовську ліквідували високопоставлених офіцерів рф

На Херсонщині через ранковий удар з РСЗВ HIMARS по окупованому Скадовську ліквідували російських високопоставлених офіцерів.

Про це інформують Центр національного спротиву, радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, так званий "виконуючий обов'язки губернатора Херсонської області" Володимира Сальдо у соцмережах, Радио Свобода, Слідчий комітет рф.

ЦНС повідомляє, що близько 09:30 в місті пролунало два потужних вибухи. За неперевіреною інформацією, як повідомляє ЦНС, удар прийшовся по тимчасовому пункту дислокації одного з підрозділів ФСБ. Зараз на місці влучання працюють служби окупантів.

"Суспільне" підтвердило вибухи в окупованому Скадовську. 

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко повідомляє, що влучання було в районі будівлі колишнього колгоспу на перетині вул. Гагаріна та Портова.

"Все заблоковано, близько не пускають. Вже відомо про мінімум 15 поранених та п'ять "хороших русских", що ніколи не повернуться додому", - написав радник мера.

Так званий "виконуючий обов'язки губернатора Херсонської області" Володимир Сальдо заявив про ракетний обстріл Скадовська. Він повідомляє лише про влучання в приватний сектор. 

"Радио Свобода" повідомляє, що удару завдали з HIMARS. Зруйнований другий поверх будівлі. За інформацією російських і українських джерел, на які посилається видання, ліквідували кілька російських високопоставлених офіцерів.

Слідчий комітет росії заявив, що "порушив кримінальну справу". Стверджують, що пошкоджено цивільний об'єкт, є загиблі та поранені.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: херсон, війна з Росією
В тему