6 Листопада 2023
Новини

Де в Луцьку можливі перебої з водопостачанням

Де в Луцьку можливі перебої з водопостачанням

У Луцьку через аварійну ситуацію на центральному водогоні діаметром 600 мм виникатиме пониження тиску подачі води або перебої з водопостачанням.

Про це повідомляє КП «Луцькводоканал».

Це сталося на перетині вулиць Карпенка-Карого-Олеся Гончара. Проблеми з водопостачанням виникатимуть в години максимального навантаження на водопровідну мережу. Така ситуація триватиме максимум до місяця, у будинках по вулицях Чорновола, Конякіна, Карбишева, Єршова, пр. Відродженя, пр. Соборності, Олеся Гончара, у селі Липини - вул. Відродження, Заньковецької, Травнева, Кривоноса, починаючи із 6 листопада.

Складність ситуації полягає в аварійній тріщині труби зі скловолокна, яка не використовується на підприємстві.

КП «Луцькводоканал» необхідно знайти, придбати і доставити аналогічну ділянку водогону, що потребує часу, як і її заміна. Адже труба просіла, її потрібно повністю піднімати на поверхню і замінювати на нову.

"Варто зауважити, що вода не зникатиме надовго, оскільки змінено потоки водопостачання, щоб мінімізувати незручності для мешканців. Проте, в години пікових навантажень, перебої з водопостачанням можуть виникати. Прохання до мешканців вказаних вулиць запасатись водою. Перепрошуємо за незручності", - наголошують у "Луцькводоканалі".

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, вода, аварія
В тему