3 Листопада 2023
Новини

Які об'єкти Медведчука та Марченка досі не конфіскували

Які об'єкти Медведчука та Марченка досі не конфіскували
Досі не конфіскували низку об'єктів екслідера забороненої партії ОПЗЖ Віктора Медведчука та його дружини Оксани Марченко.
За ними на платній основі наглядає поліція охорони в інтересах власників. Про це заявили журналісти-розслідувачі Bihus.Info.

Як зазначається, досі не передали в управління державі маєток Оксани Марченко в Києві, пов'язані з Медведчуком SPA-готель «Бескид» на Франківщині та закарпатську дачу «Ведмежа діброва».

Журналісти з'ясували, що ці об'єкти наразі під наглядом поліції охорони, чиї послуги оплачують певна ТОВ «Файрікс Груп», а також ФОП на ім'я «Саша Завгосп» — найімовірніше, завгоспа Медведчука з його особистого маєтку.

Одяг та предмети інтер'єру, знайдені в покинутому маєтку Медведчука-Марченко, що розташовується на виїзді з Києва, перевезли до Межигір'я на зберігання.

Частина знайдених картин потрапили під арешт та були відправлені на експертизу до Київського науково-дослідного інституту судових експертиз. Там вони перебувають і досі, чекають на рішення суду. Рештою майна з цього маєтку опікується громадська організація, яка опікується і Межигір'ям.

Водночас наразі невідомо, куди подівся елітний автопарк Медведчука. У вересні Офіс генпрокурора на запит проєкту «Схеми» («Радіо Свобода») повідомляв, що броньований Mercedes Медведчука, на який наклали арешт, зник, і його тепер розшукують.

За даними Bihus.Info, єдина машина, яку передали АРМА — Maybach 2003 року випуску, який належить фірмі Медведчука-Марченко.

Водночас, за даними журналістів, були арештовані й передані в управління АРМА: будинок на набережній у Києві, яхта Royal Romance у Хорватії, літак та вертоліт Медведчука та низка картин і прикрас із «Ведмежої діброви». Також були арештовані, але не передані АРМА, квартири та паркомісця у двох будинках біля парламенту та ботсаду.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: віктор медведчук, війна з Росією
В тему

Останні матеріали