3 Листопада 2023
Новини

На війні загинули двоє Героїв з Луцької громади

На війні загинули двоє Героїв з Луцької громади

На війні загинули уродженець Княгининка Олександр Козак, та зареєстрований в Луцьку, як внутрішньо переміщена особа Максим Баєв.

Про це повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Уродженця с.Княгининка Луцької міської територіальної громади Козака Олександра Миколайовича, 17.10.1989 року народження призвали на військову службу по мобілізації до складу військової частини на посаду співробітника.

Молодший сержант Козак Олександр Миколайович загинув 24.10.2023 під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населених пунктів Лукашівка та Олександрівка Сумської області.

Баєва Максима Миколайовича, 10.05.1983 року народження, зареєстрований в м.Луцьку, як внутрішньо переміщена особа, призвали 24.06.2022 року на військову службу по мобілізації Луцьким ОМТЦК та СП до складу військової частини на посаду кулеметника 1 штурмового відділення 2 штурмового взводу штурмової роти.

Солдат Баєв Максим Миколайович загинув 31.10.2023 під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Урожайне Донецької об області.

Інформаційний портал t1.ua висловлює співчуття близьким загиблих Героїв!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, луцьк
В тему