2 Листопада 2023
Новини

Військовий, якого побили на Одещині, помер

Військовий, якого  побили на Одещині, помер

У лікарні вранці 2 листопада помер військовослужбовець Юрій Куприч, якого наприкінці жовтня жорстоко побили в Чорноморську на Одещині.

Про це пише Думская із посиланням на повідомлення дружини загиблого Олесі Куприч.

"Сьогодні о 7 ранку перестало битися сердечко нашого Юри", - написала дружина.

За деякою інформацією, як повідомляє "Думская", нападники також є військовослужбовцями. 

Крім того, дружина загиблого каже, що після побиття до неї в лікарню приїжджали жінки зловмисників. Вони, за словами Олесі, плакали і пропонували їй гроші. Олеся домагатиметься, щоб винних покарали за законом.

Нагадаємо, 25 жовтня стало відомо, що в Чорноморську чоловіки побили і пограбували старшого сержанта української армії. Момент побиття потрапив на камеру спостереження. За словами дружини, вони завдали йому кілька ударів по ногах і стрибали по обличчю. У результаті сержант отримав перелом шиї та набряк мозку.

Олеся уточнює, що її чоловіку навесні зробили операцію, і в грудному відділі в нього було шість болтів. Крім того, він мав перелом хребта та хворобу, через яку не повертається шия. 

У поліції розповіли, що правоохоронці вже встановили особи зловмисників і відкрили кримінальне провадження за статтею хуліганство (ч. 2 ст. 296 ККУ). Імовірно, правову кваліфікацію справи змінять. На відео видно 4 зловмисників. "Думская" повідомляє, що правоохоронці затримали тільки двох осіб.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: одеса, вбивство, смерть
В тему

Останні матеріали