2 Листопада 2023
Новини

У Нововолинську за гроші від продажу ляльки Харлан реабілітували 14 воїнів та зробили 3 операції

У Нововолинську за гроші від продажу ляльки Харлан реабілітували 14 воїнів та зробили 3 операції

У Нововолинську реабілітацію 14 воїнів та зробили їм 3 операції здійснили на гроші від продажу ляльки Ольги Харлан на благодійному аукціоні.

Про це повідомляє Tribuna.com.

Як відомо, Ольга Харлан продала на аукціоні унікальну ляльку Барбі, яку три роки тому компанія-виробник Mattel створила в єдиному екземплярі за прототипом Ольги ексклюзивно для неї.

Найвищою ставкою за лот стали 10 400 доларів від покупця з Італії. Кошти від продажу ляльки пішли для клініки BODRO clinic на реабілітацію українських військових, які постраждали у результаті війни.

Сьогодні від засновника клініки Сергія Крижановського ми отримали інформацію, що за кошти від продажу ляльки в BODRO clinic провели повний курс реабілітації 14 бійцям і трьох прооперували. BODRO clinic – клініка у Нововолинську, яка займається відновленням військовослужбовців, які повертаються із зони бойових дій.

У своєму інстаграмі клініка проводить аукціони з зірковими лотами – так званими «лотами турботи», кошти з яких також йдуть на реабілітацію військових.

Ольга Харлан є амбасадором клініки.

Підписуйтесь на інстаграм Tribuna Charity, в якому ми розказуємо про благодійність. В ньому вже скоро будуть нові аукціони з класними призами.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, війна з Росією, нововолинськ
В тему