1 Листопада 2023
Новини

Вибухи в Криму: що відомо

Вибухи в Криму: що відомо
Фото - ілюстративне

окупанти 1 листопада заявили про атаку ракет на територію Кримського півострова.

Очевидці стверджують про враження місць базування загарбників, - повідомляє РБК-Україна з посиланням на "Кримський вітер".

Після 11 ранку, так званий "губернатор" окупаційної влади росії у Севастополі Михайло Развожаєв заявив про використання терористами димової завіси в районі Севастопольської бухти.

Пізніше місцеві пабліки стверджували про рух ракет зі сторони Генічеського району через Арабатську стрілку в бік Криму. Зокрема стало відомо й про використання нібито димової завіси над Кримським мостом.

Як пише "Кримський вітер", під час атаки були вражені щонайменше два захоплені терористами курортних заклади на Арабатській стрілці. За словами цивільних, атака продовжується. Також стверджують про рух безпілотників.

"Ракети влучили у дві бази відпочинку - пансіонат "Юний" і "Блакитне полум'я" в селі Стрілковому. Ці дитячі оздоровниці були захоплені рашистами і там знаходяться їхні "розташування" - розповіли жителі Генічеської громади.

До місць удари, як стверджують очевидці, виїхали автомобілі швидкої допомоги та пожежні машини.

До слова, від початку війни російські загарбники використовують окупований Крим у своїх воєнних цілях. Через півострів ворог, наприклад, перекидає зброю та живу силу на передову.

Проте останнім часом терористам стало небезпечно перебувати у Криму. Сили оборони атакують військові бази, склади, аеродроми, та навіть бухти, де розміщують ворожі кораблі. Яскравим прикладом став удар ЗСУ по штабу Чорноморського флоту рф у Севастополі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: крим, війна з Росією
В тему

Останні матеріали