30 Жовтня 2023
Новини

У Херсоні окупанти обстріляли маршрутку

У Херсоні окупанти обстріляли маршрутку
У Херсоні російсько-окупаційні війська обстріляли маршрутний автобус.

Про це повідомив очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Попередньо відомо про щонайменше чотирьох постраждалих. Інформація уточнюється.

Відомо, що одну з постраждалих — жінку 35 років — госпіталізували у тяжкому стані.

У міській військовій адміністрації зазначили: після 14:00 армія рф атакувала Херсон з тимчасово окупованого лівого берега. Комунальна маршрутка потрапила під обстріл у Дніпровському районі міста.

За минулу добу, 29 жовтня, росіяни 95 разів обстріляли Херсонську область, випустивши 514 снарядів з мінометів, артилерії, «градів», танків, БПЛА та авіації. Зокрема зафіксовано 42 прильоти керованих авіабомб по населених пунктах Херсонщини у Бериславському та Херсонському районах. По місту Херсон росіяни випустили 46 снарядів.

російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області; приміщення медичного закладу та територію навчального закладу у Бериславському районі; соціальний центр у Херсоні.

У ніч проти 30 жовтня обстріли не припинялися: близько 4:00 окупанти скинули чотири керовані авіабомби на Новоберислав. Зранку під ворожим вогнем було Козацьке, там поранення отримала 86-річна жінка. Також окупанти шість разів з авіації вдарили по двох населених пунктах Бериславського району. Через обстріли Берислав  залишився без електропостачання. 

Так, упродовж 29 жовтня росіяни вбили ще двох людей на Херсонщині та чотирьох поранили.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: херсон, війна з Росією, громадський транспорт
В тему