0 0000
Новини

Китайці випустили найпотужніший смартфон, який дорожчий за iPhone X

Китайці випустили найпотужніший смартфон, який дорожчий за  iPhone X

Китайська компанія Huawei в Мюнхені представила нові смартфони серії Mate, які за продуктивністю складуть конкуренцію флагманам Samsung і Apple.

Новинки, що одержали назви Mate 10, Mate 10 Pro і Mate 10 Porsche Design, отримали новий процесор Kirin 970 власної розробки Huawei з підтримкою технологій штучного інтелекту. У компанії стверджують, що це дозволяє забезпечити "швидкий і персоналізований відгук на запити користувача". Йдеться про розпізнавання об'єктів на фото, синхронний переклад тощо.

Крім цього, Kirin 970 підтримує роботу з двома оптичними стабілізаторами камер.

Смартфон Huawei Mate 10 отримав 5,9-дюймовий екран із співвідношенням сторін 16:9, а Mate 10 Pro і Mate 10 PorscheDesign – шестидюймового зі співвідношенням сторін 18: 9 і тонкими рамками.

Об'єм оперативної пам'яті в молодшої моделі Mate 10 становить чотири гігабайти, постійної – 64 гігабайти. Старші моделі мають шість гігабайт ОЗУ, а також 128 і 256 гігабайт ПЗУ відповідно. У смартфонах є сканери відбитків пальців, чіпи NFC і лотки для двох SIM-карт.

Що стосується камер, то у всіх смартфонах встановлені двохлінзові основні камери з роздільною здатністю 20 мегапікселів і оптичною стабілізацією. Дозвіл фронтальних камер становить вісім мегапікселів.

В якості операційної системи використовується новітня Android 8.0 Oreo з фірмовою оболонкою EMUI.

Вартість HuaweiMate 10, який з'явиться у продажу в кінці жовтня, складе 699 євро. Mate 10 Pro обійдеться покупцям в 799 євро, що дорівнює вартості базової версії iPhone 8.

Найдорожчим стане Mate 10 PorscheDesign – вартість "дизайнерського" смартфона складе 1 395 євро. Старші моделі будуть доступні в середині листопада. Для порівняння – найдорожча версія iPhone X з 256 гігабайтами пам'яті обійдеться в 1 150 доларів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему