27 Жовтня 2023
Новини

У Луцьку - 75 квартир без газу

У Луцьку - 75 квартир без газу

У Луцьку на вулиці Львівській мешканці 75 квартир багатоквартирного будинку залишися без газопостачання.

Про це повідомила речниця «Волиньгазу» Оксана Швець.

Інцидент стався вчора, 26 жовтня, у Луцьку на вулиці Львівській. На телефон аварійно-диспетчерської служби 104 надійшов дзвінок від мешканців багатоквартирного будинку про те, що у квартирі відсутнє газопостачання.

Після прибуття бригади на місце подій, фахівці АТ «Волиньгаз» провели обстеження газорозподільних мереж та встановили факт несанкціонованого втручання в роботу газорозподільної системи. Невідомі особи перекрили засувку на вводі в будинок. Як результат, 75 квартир лишилися без газопостачання.

«Нагадуємо, що самовільне втручання у газорозподільну систему – це дуже небезпечно. Шановні споживачі! Не нехтуйте своєю безпекою – довіряйте будь-які технічні роботи фахівцям», - кажуть в облгазі.

Щодня та без вихідних 15 бригад АДС оперативно реагують та виїжджають на виклики споживачів по області задля надійного, безаварійного та безперебійного розподілу природного газу.

Нагадаємо, після того, як «Волиньгаз» перейшов під державне управління Групи «Нафтогаз», для споживачів газу на Волині змінилися сервіси для передачі показників.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, газ
В тему