0 0000
Новини

Колишня учасниця PussycatDolls розповіла про проституцію в групі

Колишня учасниця PussycatDolls розповіла про проституцію в групі

Колишня вокалістка американської музичної групи Pussycat Dolls Кайя Джонс заявила, що дівчат з колективу примушували до проституції.

"Моя правда: я була учасницею не жіночої поп-групи, а мережі проституції. О, іноді нам доводилося співати, і ми навіть прославилися. У той час як ті, хто володів нами, робили гроші", – написала Джонс.

Співачка стверджує, що відповідальність за те, що відбувалося з нею та іншими дівчатами лежить на засновниці групи, хореографові Робін Антін. Співачка звернулася до неї із закликом розповісти правду про те, чому одна з учасниць колективу вчинила самогубство.

"Розкажи, як ти морально зламала нас", – написала Джонс, додавши, що учасниці групи не могли розповісти про те, чим їм доводиться займатися, через постійні погрози.

Поп / R & B група PussycatDolls проіснувала з 1995-го по 2010 рік. У 2011 році Антін оголосила про відродження колективу і почала пошук нових учасниць. У 2012 році група була перейменована, і отримала назву "G.R.L.". У 2014 році одна з учасниць нового складу Симон Баттл наклала на себе руки у віці 25 років.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему