27 Жовтня 2023
Новини

Військова форма злякала чоловіків-бізнесменів: керівниці патронатної служби «Азову» попросили «сховатися у кутку»

Військова форма злякала чоловіків-бізнесменів: керівниці патронатної служби «Азову» попросили «сховатися у кутку»
Бізнес-захід у Києві була змушена залишити керівниця патронатної служби «Янголи Азову» Олена Толкачова, оскільки військова форма «лякала молодих бізнесменів». 

Про це йдеться у зверненні Толкачової та повідомленні засновника Young Business Club Андрія Остапчука.

Толкачова розповіла, що її запросили виступити на форумі молодих підприємців Young Business Club, який відбувався 26 жовтня у Києві. 

На бізнес-заході представники патронатної служби «Азову» планували розповісти про свою діяльність та познайомитися з підприємцями, які могли б надати допомогу організації та підтримати родини загиблих бійців. Проте на заході, за словами Толкачової, вона та члени її команди зіштовхнулися з «шокуючою, просто дикою ситуацією».

«Через 30 хвилин перебування на цьому заході до нас підійшла одна з представників організаторів та попросила "сховатися десь у кутку", бо чоловіків-відвідувачів "лякала військова форма"», — зазначила керівниця патронатної служби.

Зрештою, їй та іншим представникам патронатної служби довелося залишити захід.

Засновник Young Business Club Андрій Остапчук відреагував на інцидент.

«Ми перепрошуємо у військових "Азову", особисто у всіх, чиї почуття зачепила ця ситуація. Думка і позиція людини, яка працювала в нашій команді, не є позицією клубу і її учасників», — написав Остапчук.

За його словами, у клубі — понад 70 співробітників, але не завжди у них виходить «бути одним організмом і сповідувати єдині цінності».

До слова, «Янголи Азову» дбають про поранених бійців і допомагають їм з лікуванням, реабілітацією, протезуванням і оформленням документів.

Крім того, патронатна служба займається питанням обміну полонених, їхнім лікуванням та реабілітацією, а також процедурою упізнавання та поховання полеглих бійців.

Окремо «Янголи Азову» піклуються про родини поранених, полонених і полеглих захисників.

Організацію заснувала й очолює Олена «Гайка» Толкачова — військова, волонтерка та громадсько-політична діячка. Участь у війні вона бере з 2014 року.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, київ, Бізнес
В тему