26 Жовтня 2023
Новини

У Бердянську підірвали 4 представників російської фсб

У Бердянську підірвали 4 представників російської фсб

У тимчасово окупованому Бердянську 23 жовтня підірвали чотирьох окупантів − представників російської фсб.

Про це інформує ГУР МОУ.

"Переполох у Бердянську: рух опору продовжує нищити окупантів. 23 жовтня в тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області шляхом підриву було знищено автомобіль, у якому перебували четверо представників російської фсб", - йдеться в повідомленні.

У ГУР підрив авто назвали "акцією помсти", яку провели представники українського руху опору. Подія сталася на вулиці Мічуріна поблизу готелю Jasmin Guest-House, який представники фсб перетворили на свою схованку.  

ГУР не вказує, чи всі окупанти загинули, але зазначає, що "серед ліквідованих… − російський воєнний злочинець, який вчиняв звірські катування місцевих громадян України".

Повідомляють, що після підриву авто, російські загарбники розпорядилися збільшити комендантську годину з 21:00 до 05:00 на окупованих територіях Запорізької області.

"Представники російських спецслужб негайно покинули готель та перебазувались у нове кубло. Утім це місце теж добре відоме для хоробрих підпільників-патріотів України", − зазначили у розвідці.

Нагадаємо, 25 жовтня російське видання РБК повідомило, що в окупованому Бердянську 23 жовтня внаслідок підриву саморобного вибухового пристрою під автомобілем загинув військовий рф.

У вересні 2022 року в Бердянську підірвали автомобіль так званого "коменданта міста" Артема Бардіна. В січні 2023 року в Бердянську підірвали авто з колаборанткою.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: запоріжжя, війна з Росією
В тему