5 Жовтня 2023
Новини

У центрі Києва - бійка за участю нардепів

У центрі Києва - бійка за участю нардепів

За участю нардепів Артема Дмитрука та Олександра Куницького в центрі Києва сталася бійка.

Про це інформує УП із посиланням на коментар поліції Києва та Новини.Live із посиланням на коментар Дмитрука.

Вдень в мережі оприлюднили низку відеозаписів, на яких чоловік із слідами побиття стверджує, що на нього напав нардеп Артем Дмитрук. Поруч видно поліцію та нібито самого нардепа. 

Пізніше в мережі також оприлюднили відео бійки між трьома людьми. На ньому нібито Дмитрук та Куницький підходять до іншого чоловіка, поводять себе агресивно та застосовують силу щодо нього. Вони спершу притискають його до стіни, а потім втрьох падають на асфальт.

Коли в конфлікт втручаються, Дмитрук все одно продовжує бити кулаками чоловіка. 

У коментарі  Новини.Live Дмитрук заявив, що хлопець на відео – підставна особа, і він нібито намагався спровокувати народних депутатів. За словами нардепа, його метою був мобільний телефон з інформацією. Крім того, Дмитрук заявляє, що той чоловік з ножем біг на нього.

"Він почав нам дуже погані слова говорити, матюкатися в наш бік, обзивати нас. І почав підходити все ближче. Ми представилися, показали посвідчення народних депутатів і мій колега Олександр почав його знімати на відео. Його це дуже обурило, він почав до нас підходити, махати руками і ногами. Після цього він вихопив телефон із рук у Олександра, вкрав фактично, і почав із ним тікати.

… Зіткнувся зі мною і разом зі мною впав на землю з цим ножем. Ми почали просити в охорони, щоб вони викликали поліцію, приїхала поліція, у цього хлопця забрали ніж.

.. Ми написали (заяву в поліцію - ред.) з приводу нападу на народних депутатів і те, що він забрав телефон і намагався з ним втекти. Я вважаю. що мета була саме забрати телефон Олександра з матеріалами, які ми зняли"", - сказав депутат.

Водночас, судячи з відео, конфлікт провокували саме нардепи.

В поліції повідомили УП, що бійка сталася біля однієї з офісних будівель на вул. Казимира Малевича за участю Дмитрука та Куницького. Правоохоронці проводять перевірку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: київ, депутати, бійка
В тему