4 Жовтня 2023
Новини

Українські спецпризначенці висадилися в Криму: що відомо

Українські спецпризначенці висадилися в Криму: що відомо

На території окупованого Криму десантувалися спецпризначенці й атакували ворога, а після виконанння завдання відійшли.

Про це інформують ГУР Міноборони України та представник української військової розвідки Андрій Юсов у коментарі "Українській правді".

"Спецпризначенці "Стугни" та "Братства" у складі спецпідрозділу Тимура ГУР МО України десантувались на території Кримського півострова та нанесли вогневе ураження московським окупантам! Крим буде українським! Слава Україні!" - зазначають у ГУР.

Показали відео, на якому видно, як катери підпливають до берега. Коли відбулася висадка, ГУР не уточнює.

Представник ГУР МОУ Андрій Юсов у коментарі УП уточнив, що після виконання завдання, завдавши втрат ворогу, група спецпризначенців відійшла, хоча – теж із певними втратами. 

"Відбувся бій із російськими окупантами, є багато загиблих та поранених із особового складу загарбників. На жаль, є втрати серед українських захисників, які все ж не співмірні з російськими. Триває спецоперація, спрямована на деокупацію Криму. Звертаємось до всіх мешканців півострова із закликом чекати та всіляко допомагати Силам оборони в поверненні українських територій", - йдеться в повідомленні.

Довідка: Командир спецпідрозділу Головного управління розвідки Міністерства оборони України на псевдо Тимур брав участь у звільненні острова Зміїний.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: крим, війна з Росією
В тему

Останні матеріали