3 Жовтня 2023
Новини

Одесит використовував доньку як прикриття для продажу кокаїну

Одесит використовував доньку як прикриття для продажу кокаїну
Як прикриття для продажу кокаїну 40-річний житель Одеси використовував маленьку доньку.
За даними поліції, він їздив на оборудки з дитиною, а «товар» ховав у дитячому рюкзачку. Про це повідомила поліція Одеської області.

Чоловіка затримали на вулиці, куди він приїхав на таксі із партією кокаїну. Для конспірації він взяв із собою маленьку доньку, а «товар» поклав до її наплічника, попередньо запакувавши у поліетиленові пакети та пачки з-під дитячих солодких паличок.

У чоловіка вилучили майже 1,4 кг кокаїну, заготовленого для збуту. Майже 680 грамів наркотиків вилучили на місці та перевірили експрес-тестом, який показав вміст кокаїну. Ще майже 700 грамів вилучили під час обшуку помешкання чоловіка.

Чоловікові повідомили про підозру у незаконному придбанні, зберіганні та перевезенні наркотичних засобів у великих розмірах з метою збуту (ч. 2 ст. 307 ККУ). За цією статтею йому загрожує від 6 до 10 років за ґратами з конфіскацією майна.

Суд відправив підозрюваного під варту з правом внесення застави розміром 5,2 млн гривень. Наразі правоохоронці встановлюють канал постачання наркотиків затриманому.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: одеса, наркотики
В тему