22 Вересня 2023
Новини

У Канаду з неанонсованим візитом прибув Зеленський

У Канаду з неанонсованим візитом прибув Зеленський

До Канади з неанонсованим візитом прибув президент України Володимир Зеленський.

Про це інформують в офісі прем’єр-міністра Канади, - пише УП.

"Прем'єр-міністр Джастін Трюдо сьогодні оголосив, що президент України Володимир Зеленський відвідає Канаду з 21 по 22 вересня. Обидва лідери продовжать тісно співпрацювати задля зміцнення зв'язків між нашими країнами та сприятимуть тому, щоб український народ міг і надалі захищати себе від жорстокого та невиправданого вторгнення Росії. Канада продовжуватиме підтримувати Україну стільки, скільки буде потрібно", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що в Оттаві Трюдо зустрінеться з Зеленським, щоб "підтвердити постійну військову, економічну, гуманітарну підтримку Канади та підтримку розвитку України, яка продовжує захищати себе від жорстокої російської агресії". Також вони візьмуть участь у церемонії підписання угоди, яка продовжить зміцнення економічних зв'язків між країнами.

Крім того, в Оттаві Зеленський виступить з промовою до парламенту. Потім лідери поїдуть до Торонто, де зустрінуться з канадськими бізнес-лідерами, щоб "посилити інвестиції приватного сектору в майбутнє України". Після цього прем'єр-міністр Трюдо і президент Зеленський візьмуть участь у заході з українсько-канадською громадою.

"Канада, разом зі своїми союзниками і партнерами, продовжуватиме стояти пліч-о-пліч з народом України стільки, скільки буде потрібно. У тісній координації ми будемо посилювати економічний тиск на режим Путіна доти, доки він не поважатиме територіальну цілісність і суверенітет України.. Канада завжди буде з Україною та українцями, які продовжують захищати свої свободу, незалежність та демократію", − наголосили в офісі Трюдо.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: канада, володимир зеленський, війна з Росією
В тему