19 Вересня 2023
Новини

На Львівщині потяг збив неповнолітню

На Львівщині потяг збив неповнолітню

На Львівщині 16-річну студентку-другокурсницю переїхав потяг.

Дівчина проживала в селі Ожидів Золочівського району, - повідомляє поліція Львівської області.

Тіло виявили 18 вересня на перегоні у рідному селі загиблої. Поліція веде розслідування.

"На місці події працювали слідчо-оперативна група та інші співробітники відділення поліції № 2 Золочівського районного відділу поліції. Правоохоронці виявили неподалік залізничної колії тіло дівчини з травмами, характерними для наїзду потяга", – йдеться у повідомленні.

Студентку вночі збив невстановлений потяг, внаслідок чого вона отримала травми, несумісні з життям. Правоохоронці встановлюють усі обставини події, кажуть у поліції.

Слідчі Золочівського районного відділу відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу. Санкція статті для винуватця передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

"Правоохоронці вкотре звертаються до громадян – будьте максимально уважні та обережні, перебуваючи на залізничних коліях, переходьте їх тільки у встановлених місяцях, переконавшись у відсутності потяга. Пам’ятайте, що залізниця є зоною підвищеної небезпеки", – кажуть у поліції.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: львів, війна з Росією, потяги, дтп
В тему