15 Вересня 2023
Новини

Стрілянина в Дніпрі: нічний домашній арешт призначили дівчині вбитого

Стрілянина в Дніпрі: нічний домашній арешт призначили дівчині вбитого
Суд у Дніпрі на два місяці під нічний домашній арешт відправили жінку, яка стала учасницею інциденту в Дніпрі, коли патрульний смертельно поранив агресивного чоловіка.

Про це повідомили «Радіо Свобода» та «Ґрати».

Як зазначається, про такий запобіжний захід просив прокурор. Бабушкінський районний суд Дніпра призначив жінці домашній арешт із 21:00 до 7:00.

У суді підозрювана в опорі правоохоронцям не визнала свою провину та просила суддю не задовольняти клопотання прокуратури, натомість відпустити її під особисте зобов'язання. У суді вона була без адвоката.

Нагадаємо, в Дніпрі 29 серпня патрульний смертельно поранив чоловіка, який, за даними правоохоронців, агресивно поводився після зупинки авто. Державне бюро розслідувань наразі перевіряє, наскільки правомірним було застосування зброї.

Патрульна поліція 30 серпня опублікувала кадри з двох нагрудних камер патрульних і камер фотовідеофіксації дорожнього руху. На відео зафіксована погоня, момент зупинки автомобіля та подальший конфлікт із застосуванням поліціянтами зброї. Відео свідчить, що за кермом перебував чоловік, а після зупинки на водійському сидінні опинилася жінка.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: дніпро, патрульна поліція, арешт
В тему