15 Вересня 2023
Новини

На Рівненщині у школі вчитель відгамселив учня

На Рівненщині у школі вчитель відгамселив учня

У Рівненській області вчитель на уроці повалив дитину на підлогу та почав бити ногами.

Відео побиття опублікував Instagram-паблік Типове Березне, передає УНІАН.

Зазначається, що «герой» відео – вчитель фізкультури у Хотинській філії. Заступник директора філії Валентина Дудар повідомила, що інцидент стався 14 вересня на перерві між заняттями.

Як пише «Рівне Медіа», до керівництва закладу жодних звернень від учня, інших учасників освітнього процесу та батьків не надходило. Директор усунув від занять фізрука та його замінили іншим викладачем. Продовжується службове розслідування.

«Зараз ми спілкуємося зі свідками, батьками та викладачем із цієї нагоди», – додала Дудар.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Tipove.Berezne???????? (@tipove.berezne)

У коментарях під роликом користувачі зауважили, що добре знайомі з цим педагогом. Його характеризують як урівноваженого вчителя, який раніше ніколи не дозволяв собі подібного. Інші користувачі зазначають, що зараз діти здатні «довести до ручки» будь-кого.

«Фізрука знаю дуже давно і з найкращої сторони. Щоб вивести цього чоловіка з себе треба школу з ніг на голову перевернути», «Ні в якому разі не виправдовую дії «вчителя», але це як потрібно допекти, щоб він таке зробив?», «Він був моїм учителем фізкультури, знаю його лише з гарної сторони. У цій ситуації не виправдовую його, але й добре знаю поведінку сучасних дітей», – пишуть коментатори.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: рівне, школа, вчителі, скандал
В тему