31 Серпня 2023
Новини

В Україні офіс відкриє світова компанія з виробництва зброї

В Україні офіс відкриє світова компанія з виробництва зброї

В Україні своє представництво відкриє транснаціональна компанія BAE Systems зі штаб-квартирою в Лондоні, яка веде діяльність у галузі виробництва зброї, безпеки та аерокосмічної сфери.

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський після зустрічі із представниками компанії у Києві 31 серпня, передає його пресслужба.

Він розповів, що за підсумками зустрічі підписали Угоду про співпрацю щодо локалізації виробництва озброєнь між Міністерством з питань стратегічних галузей промисловості України та BAE Systems.

Зеленський подякував генеральному директору компанії Чарльзу Вудберну та команді BAE Systems за це рішення.

«Ми високо цінуємо, коли приватні компанії у такий час відкривають свої офіси у нашій країні. Насамперед це дуже важливий сигнал підтримки нашого народу, українських громадян», – наголосив Володимир Зеленський.

Президент зазначив, що озброєння виробництва BAE Systems, зокрема артилерійські системи L119 та M777, БМП CV90, вже активно працює в Україні, допомагає наближати перемогу та отримує позитивні відгуки українських військових.

Також підписали Рамкову угоду про співпрацю з ремонту, запасних частин та виробництва нових легких гармат L119 між Міністерством оборони України та BAE Systems.

«Найкраща зброя, яка зараз допомагає нашим воїнам захищати Україну, має вироблятися в Україні. Розвиток власного виробництва зброї – топ-пріоритет», – написав Зеленський після зустрічі у своєму Telegram.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: володимир зеленський, Україна, економіка
В тему

Останні матеріали