22 Серпня 2023
Новини

Україна звільнятиме Крим військовим шляхом, – Данілов

Україна звільнятиме Крим військовим шляхом, – Данілов

Найімовірніше, Україна звільнятиме Крим військовим шляхом, якщо росія не покине його сама.

Про це напередодні Третього Саміту Кримської Платформи повідомив секретар РНБО України Олексій Данілов, - пише "Укрінформ".

"Крим є частиною нашої території, і ми маємо її звільнити. Більш того, ми його будемо звільняти. Скоріше за все, це буде відбуватися військовим шляхом – якщо країна-агресор до того часу не втямить, що їй треба піти з нашої території. Іншого варіанту у нас немає", - сказав секретар РНБО.

За словами Данілова, будь-який інший випадок відносно Криму – це значить консервація ситуації. А РФ, маючи Крим у своєму підпорядкуванні, ніколи не заспокоїться і не буде спокійно жити.

Секретар РНБО запевнив, що визволення Криму – це питання тільки часу, але буде важко. Він зазначив, що Україні необхідно прагматично рухатися до повернення кордонів 1991-го року.

"Це і є наш прагматизм – кордони 1991-го року. Якщо цього не буде, то майте на увазі, існування нашої країни постійно буде знаходитися під загрозою. Якщо у когось інший прагматизм, то це – їхні проблеми, і вони можуть займатися своїм прагматизмом на території своїх країн", - додав Данілов.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: крим, Україна, війна з Росією, рнбо
В тему

Останні матеріали