22 Серпня 2023
Новини

На Волині відремонтують три мости

На Волині відремонтують три мости

На Волині планують капітально відремонтувати три мости: два розташовані на дорозі Купичів – Ловища в межах Луцького району, один – на автошляху Мирин – Бруховичі в межах Ковельського району.

Тендери на роботи тривають на сайті держзакупівель до 23 серпня. Торги оголосило ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області».

Вартість капітального ремонту мосту на дорозі О 031592 Купичів – Озеряни – Новий Мосир – Голоби – /М-19/ – Жмудче – Велицьк – Корсині – Берегове – Мильськ – Переспа – /М-19/ – Немир – Вітоніж – Ловища – /Т-03-09/ на ділянці 96,08 км становить 11,5 мільйона гривень, а мосту на цій же дорозі, тільки на ділянці 99,687 км, – 9,2 мільйона гривень. Своєю чергою, ремонт мосту на дорозі О 030638 /М-07/ – Мирин – Мельниця – Бруховичі на 11,9 км оцінили у 12,5 мільйона гривень.

Капітальні ремонти мостів передбачатимуть, зокрема, розбирання наявних металоконструкцій і покриттів, очищення підмостового русла від кущів, очерету, трави, влаштування монолітних підпірних і шафових стінок, облаштування тротуарів і покриття на мосту, встановлення огородження, захист залізобетонних конструкцій, влаштування водоскидних лотків, нанесення розмітки, встановлення дорожніх знаків.

Усі роботи хочуть виконати до 31 грудня 2024 року.

Нагадаємо, на поточний ремонт мосту біля Старої Вижівки спрямують близько 19 мільйонів гривень, а на ремонт мосту на дорозі Т-18-02 Маюничі – Велика Осниця – Красноволя – Колки – Копилля – Рожище – Торчин – Шклинь витратять понад шість мільйонів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, ремонт доріг
В тему

Останні матеріали