15 Серпня 2023
Новини

У Паші «Мерседеса» - гострий інфаркт

У Паші «Мерседеса» - гострий інфаркт

Гострий інфаркт міокарда діагностували у підозрюваного в розпалюванні релігійної ворожнечі та виправданні збройної агресії росії митрополита упц мп Павла.

Про це повідомив адвокат Павла Микита Чекман.

"За офіційною інформацією від закладу охорони здоров'я, Митрополиту Павлу посталено діагноз гострий інфаркт міокарду", - йдеться в повідомленні.

14 серпня адвокат Павла повідомив, що Митрополита невідкладно госпіталізували до кардіологічного відділення однієї з лікарень Києва та прооперували.

Нагадаємо, 7 серпня за митрополита Павла, якого підозрюють у підтримці війни, внесли заставу 33 мільйони гривень і він вийшов із СІЗО. Адвокат розповів, що гроші на заставу дали більше 1000 людей.

Служба безпеки України запевнила, що звільнення митрополита упц мп Павла з-під варти не становить загрози: зміна запобіжного заходу не дає йому свободи пересування і не вплине на справедливий розгляд справи.

На Павла наклали низку зобов’язань, серед яких – не залишати село Вороньків Бориспільського району Київської області без повідомлення про це слідчого (за винятком невідкладних випадків, пов’язаних із небезпекою для життя та здоров'я).

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, суд, упц мп
В тему